Gyümölcsmag szorult két fogam közé, és semmivel nem tudom kiszedni. Mit tehetnék, illetve mi történik, ha ott marad?
Figyelt kérdés
Már vagy 10 fogpiszkálót elhasználtam, de sorra eltörtek, a fogselyem se szedte ki. Hagyjam benne, és majd idővel kiesik, vagy fogorvos?2023. jún. 20. 20:26
1/5 anonim válasza:
Ne foglalkozz vele, valószínűleg evés során ki fog esni valahogyan. Ha mondjuk egy hét után is fennáll a probléma és nagyon zavar akkor érdemes elmenni a fogorvoshoz.
2/5 anonim válasza:
Rágózni próbáltál? Nekem csak az szokott segíteni, amikor áfonyahéj szorul a problémás barázdáimba, amikből kipiszkálni-kimosni semmit sem lehet.
3/5 anonim válasza:
Drogériában lehet kapni Oral-B Superflosst, azt be tudod az íny felől fűzni és azzal ki tudod szedni, ha nagyon zavar. De egyebkent valószínűleg 2-3 nap alatt magától megoldódik.
4/5 anonim válasza:
Én is rágóval szoktam kiszedni az ilyet, mindig kijött a rágótól.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!