Női vagy férfi fogorvos tud jobban kihúzni egy jobb felső bölcsesség fogat? Egy nő vagy egy férfi " ügyesebb " benne?
Figyelt kérdés
Nyilván egy nő is biztos meg tudja csinálni! De egy férfinek azért mégis erősebb marka, fogása van.2023. jún. 19. 11:02
1/7 anonim válasza:
Embertől függ. Voltam már mindkét nemből borzalmas orvosnál.
2/7 anonim válasza:
Teljesen mindegy, ez nem erö, hanem technika kérdése! (Másrészt rengeteg nönek jóval elösebb a fogása, mint egy átlag férfinek, aki nem kifejezetten fizikai munkát végez, ami a fogorvosokra nem jellemzö)
3/7 anonim válasza:
Mégis mitől lenne erősebb egy átlagos férfi keze ? Még a boltból is általában a nők szoktak cipekedni. A munkahelyemen is letekertem azt, amit 2 férfi nem tudott. Ne a sztereotípiák alapján válassz orvost, hanem a valós vélemények alapján. Kérdezgess utána.
4/7 anonim válasza:
Doktortól is függ, meg a fogtól is.
Nekem férfi húzta ki, a fél ökle bent volt a számban.. de kb 5 perc sem volt és kint volt a fog.
5/7 anonim válasza:
Azt vágod hogy nem pajszerral feszítik ki igaz?
Egy bölcsesség fog kihúzása nem olyan tevékenység, ami így meg kéne hogy ossza a nemeket....
De ilyen felfogással remélem téged férfi szült
6/7 anonim válasza:
Ilyen különbséget nem lehet tenni. Minden fogorvosnak a munkából adódóan erős keze van, így még a “gyengébb nem” is képes egy bölcsfogat kivenni, mivel ez ahogy előttem is írták inkább technika, ami erő kell, az meg minden fogorvosban megvan. Ez alapján nincs differencia.
7/7 anonim válasza:
A foghúzás titka nem a nyers erő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!