Kezdőoldal » Egészség » Fogak, szájápolás » Ismeretlen eredetű villámcsapá...

Ismeretlen eredetű villámcsapás szerű éles fájdalom az ínybe, ahol már egy fogam sincs?

Figyelt kérdés

Sziasztok. Az a helyzet hogy nagyon rosszak a fogaim, jelenleg bal felül mar csak a szemfogam maradt minden más ki lett húzva. Par napja nem szokványos fogfájást kezdtem el érezni annál az egy fogamnál (ami szintén már lyukadt ki belűről) hanem mint ha áramütés szerű fajdalom lenne teljesen véletlen időközönként. Elmentem fogorvoshoz es kihuzattam azt a maradék egy fogamat is onnan felűről (kivehető műfogsor lesz belőlé úgy is).

És amint nem értek hogy jöttem ki a rendelőből, és egyszer csak ugyanúgy belenyilallt , tehát ugyanúgy megvan ez a fajdalom akar nyomásra is mintha benne az ínybe lenne egy ideg ami belenyilall nagyon durván. Ugy, hogy nincs egy fogam se azon a részen. Pontosan betudom határolni hol fáj, és nyomásra is belenyilall, ha megnyomom az ínynek azt a részét. Készült panoráma röntgen de nem látszódott semmi? Mi lehet ez mert jelentősen kihatással van az életminőségre. Gyógyszerek semmit nem érnek mert nem konstans folyamatosan jelen lévő fájdalom.

2023. jún. 18. 19:10
 1/2 anonim ***** válasza:
Nem maradhatott bent egy kis darab?
2023. jún. 18. 19:15
 2/2 A kérdező kommentje:
Rötgenen nem látszódik semmi.
2023. jún. 18. 19:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!