Kezdőoldal » Egészség » Fogak, szájápolás » Mennyibe kerül 1db fogászati...

Mennyibe kerül 1db fogászati implantátum?

Figyelt kérdés
Konkrétan nem írják le sehol. Hallottam már azt is, hogy 1 db kerül egy millióba. Aztán olyat is, hogy a felső fogsorhoz a 4 db került 1.3 millióba. Nekem 1 db-ra lenne szükségem. Előre is köszönöm a válaszokat.

2023. jún. 2. 14:53
 1/2 anonim ***** válasza:
100%

A fog inplantátum több részből áll, kevés helyen írják ki a komplett felépitett inplantált mű fog árát de azért össze lehet adogatni

Amugy kb mire kész lesz 1 millió környéke/darab

2023. jún. 2. 15:51
 2/2 anonim válasza:
100%

Kb 3-400 ezerből van meg egy implantátum koronával, de sokmindentől függ. Az enyém nem most készült, 160 körül volt akkor az implant és 75 körül egy cirkon korona.

A következőkre számolj: ha megvan a hely ahol csináltatni szeretnéd, akkor oda jelentkezz be egy konzultációra, ez helytől függően 8-10-20 ezer forint , rendszerint csinálnak egy panorámaröntgent, ez vagy benne van a konzultációban vagy + 8-10 ezer forint. A szájsebész kérni fog egy CBCT-t, ez nekem 20 ezer forint volt,ill ha egy darab problémás fogad sincs a hiányzón kívül, akkor is lehet hogy fogkőszedést -tisztítást kell csinálni a műtét előtt, ez ahova én járok 17 000 ft.(Ha van több problémás, gyulladt stb fogad, azokat az implant előtt meg kell csinálni, gyulladt fertőzött közegbe nem rakhatják be az imlantátumot) Ha minden ok, akkor megbeszélitek az időpontot a műtétre.

Az implantátum mostanság 170-210 ezer, ill a cirkon korona 75-90 ezer kb. Nekem az implantátumba egy gyógyulási csavar ment, 4 hónap múlva pedig kivettük a csavart és ment bele a korona, de van a másik verzió, amikor az implantátumba a műtét után pár héttel felépitményt csavarnak és ismét gyógyul pár hétig,végül majd arra raknak koronát, ezt a konzultáción meg fogják mondani hogy nálad mi jöhet szóba. A műtét után még esetleg antibiotikum, fájdalomcsillapító, puha fogkefe, öblögető ára ami még hozzájön.

Plusz költséget jelenthet: ha altatásban kéred a műtétet,ha csontpótlásra van szükséged, ha esetedben csak valamilyen drágább implantátum jöhet szóba,ha azonnal terhelhető implantot választasz,cirkon koronát választasz kerámia helyett, stb.

Az emlitett 1.3 millió 4 implant+ a fönti koronák kb reális ár.

Ha helyi érzéstelenítésben csinálod, akkor konzultáció, röntgen,fogkőszedés, cbct, és maga az implant + korona árával számolj, + a gyógyszerek. Ezeket nézd meg különböző rendelők árlistáiban, és az egy reális összeg lesz, de konkrétan hogy neked mennyibe kerülne azt kizárólag téged látva és a te igényeidet és anyagi lehetőségeidet meghallgatva tudják pontosan megmondani.

2023. jún. 2. 20:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!