65 év felett körzeti fogorvosnál kb.mennyibe kerül kivehető fogsor ? Fogtechnikus nem jobb ?
Figyelt kérdés
2023. máj. 31. 15:25
1/4 anonim válasza:
SZTK rendelésen olcsóbb, maszek alapon drágább, mint a fogtechnikusnál. Árakat sajna nem tudok, pár éve volt talán 10 körül a teljes fogsor állcsontonként, de tényleg nem akarok hülyeséget írni. Akkor volt fogtechnikusnál 110 a teljes alsó-felső. Ez biztos, fogtecnikusként dolgoztam. Most GYES-en vagyok, azért nem tudom a pontos árakat.
2/4 anonim válasza:
Minőségben egyébként ugyanaz, csak az SZTK-s lassabban készül. Fogtechnikában kb egy-másfél hét. Egyébként telefonon meg tudod érdeklődni az árakat, az még semmilyen kötelezettséggel nem jár.
3/4 anonim válasza:
A fogpótlás nem évjárathoz kötött.A fogmintát mindig az orvos veszi le.
Ezután gyártja le a fogtechnikus.A fogorvosoknak meg van a saját fogtechnikusuk,és talán jobb anyaggal is dolgoznak,mint 1 állami fogtechnikában SzTK beteg részére.Ott nem fontos a határ ídőket sem tartani.Többszöri próbák vannak,ami szintén az idő rovására megy .
4/4 anonim válasza:
Kivehető fogsorhoz fogtechnikus is tud lenyomatot venni. Ahol én dolgoztam, ott ugyanabbóll az anyagból készült minden fogsor. De lehet, hogy máshol másképp van, erről nem tudok nyilatkozni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!