Mennyibe kerül 1 fogfehérítés Szabolcs-Sz-B. Megyébe?
Figyelt kérdés
15 éves lány vagyok és még nem csókolóztam :S és nem igazán szép fehérek a fogaim pedig nem cigizek, és reggel-este fogat mosok,reggeltől meg állandóan tic tac v rágó van a számba...és még sem fehérek a fogaim...hát biztos rossz géneket örököltem :S Szal ezért szeretnék fogfehérítést...2008. dec. 29. 21:13
1/6 anonim válasza:
Szia!
én is szabolcs-szatmár bereg megyei vagyok :D de még csak 13 vagyok szal nem tok segíteni :(
2/6 anonim válasza:
olyan fekete sem lehet ha ennyire ápolod;)
4/6 anonim válasza:
Én meg Fényeslitkén:)))))))))))))))))
5/6 A kérdező kommentje:
Hát annyira nem fekete :D || Igen ? Szvm.-Rozsálypuszta ? én meg szabolcsveresmarti vok :P
2008. dec. 30. 15:10
6/6 anonim válasza:
Ediig látom valamiért nem volt senki képes a kérédésre válaszolni... Szóval sajnos nem olcsó 40-60000 ft és kb 3 évig hat.. én is szeretnék, csak tényleg nagyon drága :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!