Milyen gyakran jártok kontrollra fogászatra, fogkőeltávolításra?
Figyelt kérdés
Nekem 4-5 havonta le kell szedni a fogkövemet, mert már látható a fogaim belső felén. Ez normális, vagy várhatnék még vele? Nem néznek így “bogarasnak” a fogászaton, hogy évente 3x is járok oda emiatt?2023. máj. 18. 10:31
1/4 anonim válasza:
Akkor járj évente kétszer (mint ahogyan alapból kéne) és nem néznek hülyének, de szerintem amúgy sem azzal foglalkoznak, hogy te hányszor mész. Ha menni kell hát menni kell
3/4 anonim válasza:
én olyan 1.5 évente szoktam menni.
Pont tegnap voltam, és mondta a fogorvos, hogy alig van fogkövem, de azt a keveset is leszedte
4/4 anonim válasza:
Általában 6 havonta ajánlott a kontroll, ilyenkor szokás a fogkőeltávolítás is. De ez egyéni dolog, van, akinek kell 6 havonta, van, akinek elég évente 1x, de van, akinek többször kell, mert hajlamosabb rá. Senki nem fog bogarasnak nézni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!