Mennyire fáj egy tizes skálán egy fogtömés érzéstelenítéssel, és anélkül mostanság?
Figyelt kérdés
Nagyon sok traumám van gyerekkoromból a fogorvosokkal, és holnap megyek két lyukat betömetni egy kisebbet, és egy nagyobbat, de borzasztóan félek, és szorongok már most miatta. Legutóbb 1-2 éve voltam egy kisebb lyukat betömetni érzéstelenítő nélkül, és akkor reméltem hogy többet nem fogok félni a fogorvostól, de most ismét előjött ez a dolog. Érzéstelenítéssel egyszerűbb, vagy csak ilyen placebo a dolog? Nektek mi a tapasztalatotok?2023. máj. 15. 01:15
1/4 anonim válasza:
Érzéstelenítéssel 0. Kb érzed, hogy matatnak a szádban, ennyi.
2/4 anonim válasza:
Miért lenne placebo az érzéstelenítő? Azzal kb. semmit sem érzel, anélkül meg lutri. Fognál meg eleve az a gond, hogy kezelésnél a fájdalom hirtelen jöhet és akkor az sem neked, sem a fogorvosnak nem jó.
3/4 anonim válasza:
Semennyire nem faj érzéstelenítéssel.
4/4 anonim válasza:
Érzéstelenítéssel biztos, hogy nem fáj. Tömtek már nekem anélkül is, azt azért megéreztem de annyiban jobb volt, hogy nem kellett fogorvos után órákig várnom mire kimegy az érzéstelenítő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!