Kezdőoldal » Egészség » Fogak, szájápolás » Szerintetek 1 vagy 2 fog?

Szerintetek 1 vagy 2 fog?

Figyelt kérdés
Holnap megyek fogorvoshoz de nagyon félek mivel ha 1fog akkor az ínnem összefort a 2 fogam között így fel kell szerintem vágni az ínem ti mit láttok? [link]
2023. máj. 8. 21:00
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

Nem kell szétvágni semmit.

Viszont gyakrabban mossál fogat.

2023. máj. 8. 21:24
 2/6 anonim ***** válasza:
Ez egy darab fog, aminek több gyökere van (3 vagy 4) és ránőtt az íny (ny-el, az ín az teljesen más). Nem egy bonyolult dolog kiszedni, az ínyt se kell szétvágni.
2023. máj. 8. 22:10
 3/6 A kérdező kommentje:
Ettől félek rá nőtt az íny akkor azzal mit tudnak kezdeni?
2023. máj. 8. 22:18
 4/6 anonim ***** válasza:
Foghúzás előtt állsz: a fog gyökere 2-2,5 centi mélyen van a csontban, vagyis jóval nagyobb sebbel jár mint az a pár miniméteres ínydarab. Nem fognak vele semmit sem csinálni, a foggal együtt fog kijönni.
2023. máj. 8. 22:29
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
Csak én (fogászati asszisztens vagyok) 3x megválaszoltam már ugyan ezt a kérdést. Szépen leíram, lépésről lépésre a lehetséges opciókat, mégis minden alkalommal ugyan azt kérdezed. Már rég túl lehetnél az egészen.
2023. máj. 8. 22:39
 6/6 anonim ***** válasza:
Legalább 2x feltetted már ezt a kérdést és mind2x fogorvosként válaszoltam is. Annál többet nem lehet segíteni. Mindenképpen várd meg, hogy a többi is szétrohadjon, ennyit tudok már csak mondani.
2023. máj. 9. 07:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!