Gyökérkezelték a fogam, de utána megint elkezdett fájni ezért visszamentem ma, nagyon bevolt gyulladva,kiszedték a tömést, kitisztították, és nyitva hagyták. Dalacint írt fel a soki, amiből 4×1-et írt elő. Aki már szedte vannak mellékhatásai?
Figyelt kérdés
Vettem hozzá probiotikumat is.
Csak sokat olvastam,hogy sokak fulladás érzést éreztem tőle, a torkukba gombocót.
2023. máj. 3. 20:02
1/7 A kérdező kommentje:
Illetve azt is irtál hogy beduzzadt a torkuk tőle.
2023. máj. 3. 20:03
2/7 anonim válasza:
Van aki allergiás rá, az reagálhat úgy ahogy írtad. Nekem nem volt bajom tőle. Eleinte hasmenés, de szedtem mellé probiotikumot, aztan semmi baj nem volt.
3/7 A kérdező kommentje:
Tegnap vettem be az első szemet, semmi nem történt, akkkr gondolom nem lehet baj
2023. máj. 4. 05:59
5/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ!
2023. máj. 4. 12:48
6/7 A kérdező kommentje:
Sziasztok, eddig semmi bajom nem volt a dalacintol, nem tudom hogy ez lehetseges e egyatalan,hogy csutortok ota szedem, de ma ugy ebredtem, hogy szet megy a gyomrom.lehet ettol? Vagy akkor mar elobb kijott volna?
2023. máj. 8. 08:21
7/7 anonim válasza:
Lehet a dalacintól gyomorfájás, nekem is volt. Próbáld hogy nem éhgyomorra veszed be, hanem néhány falat után, meg vegyél be fájdalomcsillapítót utána, ha fáj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!