Bölcsességfog húzása fogászati ügyeleten?
Figyelt kérdés
Az egyik alsó bölcsességfogam lyukas és elkezdett fájni, mennyire biztonságos fogászati ügyeleten kihúzatni? Ha jól tudom bölcsességfogat gyökérkezelni nem nagyon szoktak, szóval nincs sok választás. Ki van nőve teljesen egyébként.2023. máj. 1. 08:49
1/14 anonim válasza:
“Mennyire biztonságos”
Gondolod, hogy egy fogorvos majd nekiáll olyan esetnek, amivel bármiféleképpen megkockáztat egy bíróságot, vagy akár börtönt?
2/14 Ypszilon1980 válasza:
Hát nem tudom ügyeleten nekiállnak-e egy bölcsességfogat kihúzni, de amúgy ugyanaz mintha máshol csinálnák, miért ne lenne biztonságos, vagy ezt hogy érted?
3/14 anonim válasza:
Higy értve biztonságos? Fogorvos fogja kihúzni nem az asszisztense. Van felszerelés is. Azt kérdezed hogy hogy tud-e fogat húzni egy fogorvos aki az ügyeletre megy be dolgozni esetleg elfelejtette hogyan kell?
4/14 A kérdező kommentje:
Úgy értem hogy mennyivel kockázatosabb a bölcsességfog húzása, mert olvastam hogy okozhat komplikációkat ha nem elég körültekintő a fogorvos.
2023. máj. 1. 09:14
5/14 anonim válasza:
Az az adott fogtól függ. Nem fog nekiállni a fogorvos, ha szájsebészeti kompetencia. Ha teljesen ki van nőve, az belefér a fogorvosi munkába. De az ügyeletre sürgősséggel kell menni, simán elküldhetnek azzal, hogy menj nappali időpontra.
6/14 anonim válasza:
Bölcsességfoggal általában a szájsebészek törődnek. Van szájsebészeti ügyelet is.
7/14 A kérdező kommentje:
Fogorvosi ügyelet se volt, mert nincs fogorvos aki ügyelne. Megyek magánba akkor, szokás szerint, csak akkor a TB-t ne kellene fizetni.
2023. máj. 1. 13:09
8/14 anonim válasza:
A TB-t nemcsak a fogászati ellátás miatt fizeted.
9/14 anonim válasza:
Ülj fel a vonatra/buszra/autóba és menj el egy olyan városba, ahol van ügyelet.
10/14 Ypszilon1980 válasza:
#7:Hát igen, ez mindig egy örök kérdés, de a TB fizetése nem ennek a függvénye sajnos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!