Mitől lehet lepedékes a nyelvem? Valaki tapasztalt már ilyet?
Figyelt kérdés
Zöldes, sárgás, néha fehéres lepedék van a nyelvemen már vagy két hete. Letörölhető, és nyálkás. A háziorvosommal telefonon beszéltem, ő azt mondta, hogy szerinte nem gombás eredetű. De akkor mégis mi lehet ez? Ha nem múlik persze elmegyek majd orvoshoz, de valakinek ötlet, vagy tapasztalat?2023. ápr. 19. 18:15
1/6 anonim válasza:
Szerintem emésztőrendszeri probléma.
2/6 anonim válasza:
Nem vagy, nem voltál beteg?
Kaptál, szedtél rá gyógyszert?
3/6 anonim válasza:
Ha zöldes,akkor az epével lehet gond,de ezt az orvos mondja meg.
4/6 A kérdező kommentje:
Ja és egyébként általában étkezés után lesz rosszabb, attól függetlenül, hogy mit eszem.
Pedig nincs baj az emésztésemmel, legalábbis nekem nem tűnt fel.
De vajon a gomba tényleg kizárható, a tünetek alapján? Az más lenne?
2023. ápr. 19. 18:21
5/6 A kérdező kommentje:
Nem voltam beteg sem mostanában, és gyógyszert se kaptam rá, háziorvos nem gondolja olyan fontosnak, hogy bemenjek emiatt. Milyen orvoshoz tudnék még ezzel fordulni?
2023. ápr. 19. 18:21
6/6 anonim válasza:
Pedig el kell menni vele , mert ha gomba van és rámegy a nyelőcsőre gyomorra akkor nagyon kemény kúra kell annak a helyre hozására. Vagy ha légcsőre megy akár allergiát is kiválthat.
Elmész megkéred, hogy vegyen kenetet elküldi labornak és kész. Vagy menj el magánba 3000ért már csinálnak ilyet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!