Bölcsességfog eltávolítása után tapasztaltatok hőemelkedést/lázt, extrém gyengeséget?
Szia Kerdező!
Kicsit régi a poszt, de hátha olvasod. Nekem egy gócos bölcsességfogat szedtek ki, már gennyes volt. Ráterjedt a mandulámra is. Nyaki nyirokcsomók is megduzzadtak. Egy hete távolították el. Kaptam antibiot, enterol, C, D vitamin. A fogam helye már csak picit fáj, ha mosom, nem gyulladt. A mandulán még ott a gennycsap. Csak kiegészítés, a fog és a nyirokcsomók bal oldalon érintettek, a mandula jobb oldalon.
Jerdezném, hogy az baj, ha a nyirokcsomók még nem húzódtak vissza?
Meg fájnak a karjaim és a mellkasom. Te tapasztaltál ilyet?
Mikor használt az antibiotikum, ha még emlékszel?🙂
Köszi!
Szia :)
Neharagudj, ezt csak most látom.
Az ilyen műtétek megterhelőek a szervezet számára, ezért nem gondolom, hogy gond lenne, hogy fáj itt ott, a nyirokcsomók azok általában gyulladást jeleznek.
Nekem 3 nap után használt az antibiotikum, de mindenkinek máshogy reagál a szervezete, akár másik antibiotikum is kellhet.
Nem tapasztaltam végtagfájdalmat, de lehet, hogy esetleg összeszedtél egy kis vírust mellé, attól is lehet :)
Remélem már jobban vagy :D
Üdv!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!