Fogkő eltávolítás után érzékeny a hidegre 2 hete?
Ha úgy gondolod, hogy átvernek, akkor nem kell oda többet visszamenni, de szólok, hogy ők járnak jobban, mert ebben a történetben te vagy az ostoba.
Egyrészről fogkőeltáv során az ép zománc nem tud sérülni, ahhoz gyémánt fúró kell, a nálánál sokkal puhább fogkövet ultrahangos készülékkel pattintják le.
Másrészről az érzékenység viszonylag gyakori velejárója a beavatkozásnak, mivel a nagy mennyiségű fogkőtől sorvad az íny, ha már a fognyak, esetleg a gyökér felszíne nincs ínnyel fedve, az igen, ekkor érzékennyé válik, attól kvázi a fogkő védte meg, de eleve a fogkő miatt került ilyen állapotba. Ez valakinél csak átmeneti, másnál ajánlott erre való fogkrémet használni (zöld Elmex, Curasept Biosmalto).
Nem kell egyből arra gondolni, hogy elrontották, ez orvosi rendelő, természetes, hogy lesznek kellemetlenségek. Ha védőoltás után fáj a szuri helye, akkor sem az az első gondolatod, hogy valaki elbszott valamit, hanem elfogadod, hogy vele járó szövődmény.
"ostoba"
Igazán köszönöm Dr Úr!:DD
Pedig tényleg az voltál, meg egy nagy Karen is.
De, hogy valami hasznosat is hozzászóljak: nekem is most szedték le és nekem is érzékeny.
5!
Hogy egy klasszikust idézzek: Nem vagyok férfi! :D
Nem megbántani akartalak amúgy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!