Rossz leheletre mit ajánlotok? 15/L
Figyelt kérdés
Napi egyszer mosok fogat, és mostanába érzem hogy elég rossz a leheletem. (napi egy fogmosás szülőktől ered,ők is csak egyszer mostak,úgy tanítottak,ha kétszer-háromszor mosok,már izélnak h mit csinálok) Mit lehetne tenni rossz lehelet ellen?2010. okt. 8. 20:07
1/13 anonim válasza:
reggel és este moss fogat, nap közben meg rágó, ha szükségét érzed. nehogy már a szüleid mondják meg, h este mit csinálsz a fürdőben...
3/13 anonim válasza:
Napi 1 az biztos kevés. Napi 2 is. (ugyanis én ennyiszer mosok (mert ennyiszer tudok) mégis rossz a lehelletem). Szájvíz, reklámoznak egy csomó mindent(spray), erősebb illatú fogkrém, rágó...
4/13 anonim válasza:
úristen, nehogy már megszabják hányszor moshatsz fogat :S
18/F
5/13 Bocipók válasza:
Előttem leírtak+ azért nézesd meg fogorvossal, hátha gond van.
Vagy a fogaktól van, vagy emésztési gond.
6/13 anonim válasza:
Mikor mosod? Este azért kell, hogy lemosd a napi lerakódást, reggel meg, hogy ne legyen rossz a leheleted. Amúgy citromot rágcsálj, az is segít picit.
7/13 A kérdező kommentje:
reggel szoktam. köszi, akk 2 fogmosás..
2010. okt. 8. 21:00
8/13 anonim válasza:
Rossz lehelet oka lehet:gyomor,gége,nyelőcső,garatgyulladás,mandulagyull.,orr-és homloküregi problémák is.Ergo nem feltétlenül ok az,h.rosszak a fogaid.
Ezeket kéne kizárni első körben.A gyakori fogmosás nem mindig segít,a nyelvedet is síkáld meg ilyenkor, a bacik ott is letelepednek.
Rágcsálj petrezselyemzöldet,kávészemet,az megszünteti a szájszagot.
ha alapos fogápolás mellett se múlik el és kizárt, h a fogad okozza, akkor a fentebb leirtakat is vizsgáltasd meg.
9/13 anonim válasza:
Ha rendesen mosol fogat, és a nyelvedet is lekaparod fogmosásnál, és nincs agyomroddal ptrobléma, nem lehet bűzös a leheleted.Ám ha mégis, rágcsálj petrezselymet, szekfűszeget, vagy fahéjat. Ezek biztosan segítenek majd!
10/13 anonim válasza:
reggel, este fogmosás, este szájvíz, nappalra rágó vagy szájspray
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!