Nekem pár éve húztak egyet; hát olyan rosszul voltam, hogy alig álltam a lábamon. Szédültem. Idén egyet kiműtöttek és varrták is. Meg se kottyant, még fájdalomcsillapítót se kellett bevennem.
Nehéz ezt megjósolni, hogy miként fogsz rá reagálni.
Legyen B-terved is.
2023. márc. 27. 02:18
3/11 anonim válasza:
6km az semmi, simán mehetsz, csak ne erőltesd
2023. márc. 27. 02:37
4/11 anonim válasza:
persze csak ha csak érzéstelenítő lesz, más nem
2023. márc. 27. 02:38
5/11 anonim válasza:
Én busszal mentem haza és úgy is begyulladt. Szívószál lett a vége. Vigyázz rá és öblögesd néha betadinnal
2023. márc. 27. 05:42
6/11 anonim válasza:
Ne, semmiképp. Nem tudhatod, hogy fogod érezni magad. Sokan nagyon elfáradnak, rosszullét is felléphet. Illetve nem a legjobb a friss sebbel egyből fizikai terhelést vállalni. Sok helyen előre szokták ajánlani, hogy menjen valaki érted.
2023. márc. 27. 11:08
7/11 anonim válasza:
Miért pontoztátok le a 6ost? Ő írta eddig a legértelmesebbet
2023. márc. 27. 22:56
8/11 anonim válasza:
Mindenki le lett pontozva. Pedig én is azért mondtam, mert a kerékpározás megdobja a pulzust, ami után már egyszerű fizikai tény, hogy a seb nekiálljon vérezni.
2023. márc. 28. 01:07
9/11 anonim válasza:
Én nem bicikliztem volna. Vérzik, zsibbad utána, esetleg még szédülhetsz is és nagyon könnyen megsértheted.
2023. márc. 28. 18:52
10/11 A kérdező kommentje:
Tavaly eléggé széttrancsírozták a másikat, mire kijött, mert a teteje teljesen nem volt kint, mondta is a fogorvos, hogy ha szeretném, megpróbálja, de nincs rá garancia, hogy nem a szájsebészetesen fogják befejezni.
Ez elvileg annál jobb lesz, mert mégis csak sima érzéstelenítés és műtét ugyanabban a rendelőben, de már szájsebészknél, mert ezt már nem vállalta a fogorvosom, mert alig látszik ki az ínyemből.
Most nagyon úgy néz ki, hogy biciklivel jövök mégis haza.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!