Kezdőoldal » Egészség » Fogak, szájápolás » Szerintetek van értelme...

Szerintetek van értelme gyökérkezelésnek?

Figyelt kérdés
2 bolcsessegfogamat kihúzták 1 hónapja, + egyet újra tömtek, de igyis kegyetlenül fáj egy felső fog. Biztosan nem elég a tömés. A kérdés már csak az, hogy megérné-e gyokerkezeltetni, vagy huzassam ki egyből. Már 2 hónapja fáj, csak azt hittük a bölcsességfog nyomja. 1 hétig nem fájt, aztán most megint rossz. Illetve közel lehet az arcüreghez, mert érzem kb hogy az orrom, szemem alatt is fáj.

2023. márc. 21. 15:55
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
64%

Lepontozhatok de én eddig 3szor voltam gyökérkezelésen és a kezelések után ugyanúgy fájtak a fogaim mert szarul gyökérkezelték ki!

Fogorvosa válogatja tudom én de mindenkinél előfordulhat hiba aztán fizethetsz sok tízezreket a fogorvos hibája miatt!

Ha nem látszik húzasd ki a búsba! Kevesebb szenvedés hidd el

Ha tanács kell írj!

-Egy sokat megszenvedett fogbeteg :D

2023. márc. 21. 21:17
 12/12 anonim ***** válasza:
Ha a 6-os rendben van, akkor kihúzathatod a hetest. Ha nincs rendben, akkor mentsd meg, mert kellhet a hídhoz.
2023. ápr. 5. 20:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!