11 éves gyereknek a Dalacin keménykapszulán kívül nincs màs adható antibiotikum?
1 hete szenvedünk a fiam fogàval. A doki Dalacin-t írt fel,de ha a fene fenét eszik sem tudja a gyerek bevenni azt a gyógyszert.
Lelkesen próbàlkozik,de nem sikerül. 1-2 próbàlkozás utàn az adott gyógyszer ki is lyukad a szàjában,így esèlytelen,hogy sikerüljön.
Próbàlta már pohárból,üvegből,szívószàllal inni a folyadèkot,de nem megy.
Raktam màr pudingba, vettem màr lenyelés könnyítő zselèt is,a fejbillentéses technikàt is gyakoroltuk,de semmi.A mézet,banánt,joghurtot nem szereti,de szerintem már nem lényeg,hogy mi lenne a segédanyag,sehogy sem megy.Erőltetni sincs értelme,de így csak szenved.
A tablettàt kicsire törve be tudja venni,de ezt a kapszulàt az állaga és gyors oldódása miatt képtelen!A doki addig nem is foglalkozik vele,míg nem szedi. Magánorvosra most nincs pénzem. A szentkiràlyiban foglalkoznànak vele?Ott fizetni kell bármiért?
Egyébként nyugodtan összerághatja, illetve összetörheted neki és a belső tartalmát egy kanálra ráteheted neki mert a szájüregben található vénás hálózaton is van felszívódás így nem kell tartani, hogy nem hatna.
Én 20 évesen is összetörtem és mégis gyönyörűen kifejtette hatását.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!