Kezdőoldal » Egészség » Fogak, szájápolás » Foghuzas után 24 órával...

Foghuzas után 24 órával szabad irodai munkát végezni ?

Figyelt kérdés
2023. febr. 27. 14:16
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Nekem volt olyan húzásom (inkább vésés, 45 perc bányászat) ami után 1 hétig minden éjjel úgy fájt, hogy körbe-körbe jártam a lakásban úgy reggel 6-ig - fájdalomcsillapítók ellenére - majd maradt szűk 2 órám aludni. Eldolgozgattam, de sok haszna nyilván nem volt, így utólag jobb lett volna ha kapok pár nap betegszabit. Inkább csak gugliztam, azt mondták a vérdugó nincs a helyén az okozhat ilyet, de azzal tuti nem volt gond, sosem piszkáltam vagy szívogattam, a vattát rajta hagytam több órát, óvatosan szedtem ki meg ilyenek szóval nem tudom miért volt ilyen szar, de lehet bizony olyan is, hogy nem igazán lehet dolgozni vele.
2023. márc. 5. 13:41
 12/15 A kérdező kommentje:
Kedves utolsò,Akkor Most nèzd meg milyen kommentek születtek…Nekem is iszonyatos fajdalmaim voltak,mert csontot vágtak,èn se tudtam felàllni se nemhogy dolgozni …Ez Mindent elmond kishazánk tàrsadalmàról,amilyen válaszok születtek…a megalázás es kiröhögés…Ez megy itt 🤮🤮
2023. márc. 5. 14:05
 13/15 anonim válasza:
100%
12-es. Mondjuk azért írhattad volna, hogy szenvedést és akkor nem írnak ilyeneket. Még már bocsánat, de a kerdés is elég hülyén van megfogalmazva
2023. márc. 5. 21:16
 14/15 A kérdező kommentje:
Nem tudom Hogy lehetne maskepp megfogalmazni
2023. márc. 5. 21:20
 15/15 Z003 ***** válasza:
100%

Azért elég nagy a különbség egy sima foghúzás és egy olyan közt amikor a csontot is piszkálják. Nekem két bölcsességfogamat húzták mind a kettő után 6 óra múlva semmi fájdalom vagy vérzés nem volt. A legtöbb foghúzás ilyen gyakorlatilag órákkal utána a legtöbb ember tünetmentes.

Ha egy komolyabb beavatkozásra van szükség az persze más kérdés. De sehol sem jelezted ezt a kérdésben, így mindenki az alapértelmezett foghúzásra gondolt. Így ha jelezted volna bárhol a kérdésedben hogy nem egy sima beavatkozás volt vagy hogy volt bármilyen fájdalmad, akkor olyan válaszokat kaptál volna amiket vártál.

Ha konkrétan semmilyen részletet nem jelzel, ne várj személyre szabott választ. Ilyen sablon kérdésből mindenki az átlag esetre fog gondolni.

2023. márc. 5. 23:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!