Normális, hogy fáj, érzékeny a tegnap tömött fogam?
Régi amalgám tömés volt benne, de néha fájdogált, elmentem fogorvoshoz, hogy nézze meg, mondta, hogy cserélni kell.
Nem kértem érzéstelenítőt, hát nem mondom, hogy megbántam, de eléggé fájt a fúrás. Nem gondoltam volna, hogy így fog fájni, mert nekem még eddig semmilyen fogorvosi beavatkozás nem fájt, persze ez azért is van mert szerencsére jó fogaim vannak (még). De amikor gyerekként az amalgámmal tömték az se fájt. Ez hogy lehet hogy mégis ennyire fájt? Pedig nem volt szétrohadva, meg semmi, nem is fájt annyira előtte, csak nem akartam, hogy rosszabb legyen.
Na ugye ez tegnap történt, betömte valami fehérrel. Hát azóta még érzékenyebb mint előtte volt... Este fájt is, bár nem olyan nagyon, nem kellett gyógyszert bevennem. Ez csak azért van mert még friss, és elfog múlni vagy valamit elrontott?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!