Kezdőoldal » Egészség » Fogak, szájápolás » 2 hét után se gyógyult be az...

2 hét után se gyógyult be az ínyem foghúzás után. Ez normális?

Figyelt kérdés

Szerintetek meddig tart még? Bele megy a kaja ha eszek, és akkor öblíteni kell, de ezt is csak most vettem észre, pedig nem azon a részen eszek.

Ilyen:

[link]

2023. febr. 21. 19:54
 1/6 anonim ***** válasza:
Nem. Orvos.
2023. febr. 21. 20:16
 2/6 anonim ***** válasza:

Nem

És szedesd le a fogkövet is

2023. febr. 21. 20:22
 3/6 A kérdező kommentje:

Fogkő levan szedetve ez a két fogam csak ilyen, mert nem igazán merem mosni arra, és majd ha ez begyógyult leszedi ezekről is, csak miután kihúzta nem akarta, hogy bele menjen.

Orvos azt mondta szépen gyógyul, de az előző héten volt. És akkor nem volt ilyen lyuk szerű dolog rajta.

2023. febr. 21. 20:48
 4/6 anonim ***** válasza:
100%

Micsoda szakértői gárda vonult itt fel az első 2 kommentelő személyében...

ugyan a kép nem túl éles, de FOGORVOSKÉNT én teljesen jónak látom a sebhelyet. Nemhogy 2 hét, 2 hónap is kevés a teljes gyógyuláshoz egy foghúzás után. A sebhely látványosan be van hámosodva, a mélyedés akkor fog eltűnni, ha becsontosodott. Ez hónapok. A mellette lévő fogakat pedig tessék sokkal sokkal alaposabban mosni. Az óvatosság csak az első 3-5 napra érvényes (pontosabban akkor lényeges jobban odafigyelni), de fogat mosni akkor is kell sőt, ilyenkor a legfontosabb.

2023. febr. 23. 09:03
 5/6 A kérdező kommentje:
Köszi szépen utolsó. Pont ezért nem is mentem el. Feleslegesnek tartottam ezzel zaklatni a fogorvost.
2023. febr. 23. 10:56
 6/6 anonim ***** válasza:
Ha kétséged van, nyugodtan felhívhatod, én sem szedtem le még soha senki fejét, mert valamiben bizonytalan. Inkább lássak 100 szépen gyógyuló sebhelyet, mint valaki bizonytalanságból otthon szenvedjen egy látványosan rosszul gyógyuló, erősen gyulladt fogmederrel. De neked nincs okod aggódni, ez szépen be fog gyógyulni.
2023. febr. 23. 11:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!