Kezdőoldal » Egészség » Fogak, szájápolás » TB-s vagy magán?

TB-s vagy magán?

Figyelt kérdés
Nemrég költöztem új városba és még nem voltam itt fogorvosnál. Kértem egy hete időpontot 7-re mai napra, de kiderült, hogy ahova tartozom fogorvos az most káosz és hol van valami orvos, vagy hol nincs, ma jelenleg nincs még. Szülészeti szabadságon van az eredeti orvos és ezért mindig más helyettesíti. A mai nap egy teljesen új orvos van de nem ért még be...

2023. febr. 20. 08:31
A kérdező szavazást indított:
TB
Magán
10 szavazat
 1/6 A kérdező kommentje:
Na most megérkezett, de a mostani valami nagyon bunkón köszönt és tiszta ideg volt...
2023. febr. 20. 09:00
 2/6 anonim válasza:
100%
Hülye kérdés. Ha van pénzed, akkor nyilván magán, ha nincs, akkor nyilván TB.
2023. febr. 20. 09:08
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
A TB-s nagyon kevés dolgot csinál meg itt nálunk "akut" módon (kb. ha üvöltesz a fájdalomtól, annyira be van gyulladva), egyébként hónapokat kell várni, szóval elég "alap", hogy sajnos csak magánba lehet menni.
2023. febr. 20. 09:10
 4/6 NTBS ***** válasza:
Ha teheted menj magánba.
2023. febr. 20. 10:49
 5/6 anonim ***** válasza:
En csak magánba járok, de ismerősöm pl. TB alapon és neki tök jó tapasztalata van.
2023. febr. 20. 10:56
 6/6 anonim ***** válasza:
Ebben az esetben ha fontos, hogy egy fogorvosod legyen, aki szimpatikus, és anyagilag bele is fér neked, akkor magán. Ha mindegy, hogy ki van helyettesít, csak végezze el a munkát, vagy csak nem szeretnél fizetni érte, akkor körzet.
2023. febr. 20. 11:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!