Holnap megyek fogászati mintavételre, mennyire kell
félnem?
Figyelt kérdés
Hányásfóbiás vagyok és hallottam, hogy nagyon hányingerkeltő a mintavétel.
Tapasztalatok?
2023. febr. 15. 14:41
1/9 anonim válasza:
Semennyire. Nem olyan kellemetlen, mint ahogy mondjak.
2023. febr. 15. 15:51
2/9 Ypszilon1980 válasza:
Hát azért lehet kellemetlen. Nem vagyok egy nyafogós, de legutóbb mikor vették a mintát hátsó fogakról, azért volt kicsi hányingerem nekem is, de nem vészes.
2023. febr. 15. 16:25
3/9 anonim válasza:
Mindenképp jelezd előre, hogy ezzel számoljanak. Nem mondanám, hogy nagyon hányingert keltő, azért ezt ki szokták bírni. Levegőt az orrodon vegyél, 1-2 perc az egész.
2023. febr. 15. 18:03
4/9 A kérdező kommentje:
Azt én is hallottam, hogy hamar megvan, beszélgetéssel együtt 5 perc, remélem hamar átesek.
2023. febr. 15. 19:29
5/9 Ypszilon1980 válasza:
Az a baj, hogy meleg is, meg olyan idegen gyurma szerű anyag, de persze kibírható simán, csak aki hányingerre hajlamos, hát nem tudom, persze orron kell levegőt venni, de azt el szokták ott mondani.
2023. febr. 15. 19:33
6/9 A kérdező kommentje:
Értem. De ahová megyek, barátnőmnek szedtèk, ő azt mondta, tutti frutti ízesítésű a cucc. És ízre, állagra kellemes, csak az rossz, hogy tele van a száj. Attól félek, hogy a garatomra csorog. Vajon előre dönthetem a fejemet?
2023. febr. 15. 19:52
7/9 anonim válasza:
Nem fogod lenyelni, nem mozoghatsz kozben, nyugton kell maradni kemeny 1 percre. Remelem ez menni fog...:D
Nem kell parazni, tenyleg. Nyilvan nem a vilag legjobb dolga, naponta nem csinalnam, de nem is annyira tragikus, mint ahogy gondolod.
2023. febr. 15. 20:11
8/9 anonim válasza:
Nekem eddig 8 mintavétel volt alul felül. A felső kellemetlen volt az igaz de jeleztem az orvosnak hogy hànyingeres vagyok és fújt Lidocain sprayt a szàmba és onnantól kezdve egyáltalán nem volt nehéz. Tele van az ember szàja olyan mint a gyurma hideg kicsit keserű de ki lehet bírni. Kb 2 perc és orron àt kell lassan nyugodtan lélegezni. Ja és előtte orrspray nekem bejött
2023. febr. 15. 21:31
9/9 A kérdező kommentje:
Hát gyerekek... sikerült. Másodszorra. Az íze finom volt, de...
Először öklendeztem tőle és kirántottam a számból. Persze a cucc még nem volt megkötve, ráragadt a mindenemre is. Szájpadlás, nyelv stb. Na akkor attól kezdtem öklendezni. Még nyeltem is le abból a nyúlós darabból. :( Mondták, hogy nem lesz baj, mert természetes anyagokból van. De azért parázok, hogy bélcsavarodást kapok.
Másodszor már sikerült, de azért kerülgetett a hányinger akkor is. Wá! Soha többet. Kb 2 percig kötött.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!