Hogyan mossak fogat, foghúzás után?
Mosd meg nyugodtan, csak a kihúzott fog helyénél legyél óvatos, csak a körülötte lévőket mosd meg óvatosan.
Nem öblíteni nem szabad, hanem öblögetni. Most meg a fogakat, majd vegyél vizet a szádba, hajtsd oldalra a fejed csukott szájjal, óvatosan, hogy mozogjon a víz. Majd egyik oldalon óvatosan csurgasd ki a vizet. Ezt ismételd párszor.
Nekem így tanította a fogorvos, több bölcsességfogam kihúzza már, profi sebész.
Majd ugyanezt az öblögető folyadékkal, pl Curasept, Corsodyl. Óvatosan megmozgatod a szádba, nem kiköpöd, hanem kicsurgatod.
Már tegnap is meg kellett volna mosnod, kár, hogy nem mondta az orvosod, csak a jövőre nézve, aznap is meg kell.
Orvos szinte semmit nem mondott, csak annyit, hogy ne öblögessek, és ne egyek, míg ki nem megy a érzéstelenítő.
Megmostam most, igaz az az oldalt csak amit rendesen láttam azt mostam meg, meg a másik oldalt, és szépen kifolyattam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!