Kezdőoldal » Egészség » Fogak, szájápolás » Akinek előre álló ( kapafog )...

Akinek előre álló ( kapafog ) metszőfogai voltak, mennyi idő után látszik hogy csinál valamit a fogszabályzó?

Figyelt kérdés
Két hónapja van fent a fogszabályzóm önzárós a idáig kétszer voltam aktiváláson és doki látja elvileg a változást csak én nem. 1 max másfél évet mondtak , de kíváncsi lennék hogy körülbelül mennyi idő után látszik hogy dolgozik a fogszabályzó? Köszönöm a válaszokat

2023. febr. 7. 23:36
 1/5 anonim ***** válasza:
Általában a fogszabályzó eredményei lassan, fokozatosan jelentkeznek, és a látható változások időtartama függ a kezdő állapottól, a fogszabályzó típusától, valamint a páciens által betartott rendszeres orvosi előírásoktól. Az átlagos időtartam, amikor a páciens megfigyelheti a változást, 6 hónaptól 2 évig terjedhet.
2023. febr. 8. 00:21
 2/5 anonim ***** válasza:
Hát attól függ, hogy mekkora változást kell helyrerakni, mennyi idős vagy és milyen készüléket kaptál.
2023. febr. 8. 09:52
 3/5 A kérdező kommentje:
28, és önligirozó készüléket kaptam, olyan közepesen előre álló fogaim vannak :d
2023. febr. 12. 09:18
 4/5 anonim ***** válasza:
Hogy haladsz?
2023. ápr. 2. 20:34
 5/5 A kérdező kommentje:
Hát mások szerint van változás, én még igazából nem látok semmi változást :( Jövő hónapban már felkerül az alsó is, most kezdem megszokni hogy a számban van ez a kütyü
2023. ápr. 8. 09:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!