80. 000 Ft-ért hol csinálnak hidat? Egyáltalán, elég ennyi?
Lenne két fogam között egy hiányom, ezt szeretném pótoltatni. Mivel a másik két fog is elég rossz (többször tömött, talán valamelyik még gyökér kezelt is), ezért a fogorvos, akihez eddig jártam, hidat javasolt. Ő ezt kb 100.000 Ft-ért csinálná meg (vagy többért), viszont minket mostanság nem igazán vet fel a pénz, és nem is nagyon fog, ezért valami olcsóbb megoldást szeretnék.
Max 80000 Ft-om lenne rá, tudtok valakit Bp-en, aki ennyiért megcsinálná és normálisan? Esetleg SZTK? vagy az nagyon brutál?
Előre is köszi mindenkinek, aki tud segíteni!
Én őt nagyon tudom ajánlani, nagyon jó szakember!!!Csak jót tudnék róla mondani!
Én is hozzá járok amióta az eszemet tudom, most épp a fogszabályozó miatt...habár ilyesmit még nem csináltattam.
Belinkeltem az oldalukat, nem igazán tudom,hogy mit kell keresni,de a koronáknál egyik se került ennyibe, ha jókat néztem=)
Hívd fel és menj el hozzá, a"kárfelmérést" ingyen szokta csinálni=)
Szia!
Ha gondolod menj el a Pannónia utcába. Ott van egy kedves doktornő aki 21.000 Ft/db áron készíti el a koronát. Ha jól számolom akkor 3 tag összesen 63.000 Ft lenne. Szerintem egy próbát megér. Pannónia Dental a rendelő neve.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!