Mennyibe kerül 18év fölött az állandó fogszabályzó?
Akinek van,vagy nem rég rakatott az írjon!
Aktuális árakra lennék kiváncsi és légyszi azt is írjátok le,h hol rakattátok fel.
köszi:)
Én itt csináltattam:
www.dentokorrekt.hu
Elég sok helyen voltam konzultáción, és a legtöbb helyen horror árak voltak. Ez a doki nagyon ügyes, egyetemi tanár, ráadásul az ő árai a legjobbak (én legalábbis nem találtam olcsóbbat)
A minifém fogszabályzó 150 ezer (ez a két ív ára, alulra-felülre) a műanyag 200 ezer, a zafír 250.
A későbbi kezelések árai nagyjából még egyszer ennyibe kerülnek. Nekem minifém van, szerintem a vége olyan 400 körül lesz.
Ennél olcsóbban nem úszod meg, ugyanis 18 éves kor fölött már nem egészségügyi beavatkozásnak számít (fiatalon ezért támogatja a TB) hanem szépészeti beavatkozás.
Szia.
köszönöm szépen a válaszod.
az a baj h nekem már volt állandóm még 13 évesen csak nem engedtem akkor én hülye h kihúzzák 2 fogamat és ezért visszaállt minden az eredetibe :(
még akkor gyűjtögetek hozzá:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!