Az ultrahangos fogkeféről mi a véleményetek?
Pl az Emmi-dent Metallic ultrahangos fogkefe.
Elég fogkövesek a fogaim pedig elektromos fogkefét használok: Lockout, és Paradontax fogkrémekkel, fel váltva ami szerintem elég jók.
De kb 4 havonta vissza megy a fogkő, és most találtam erre, hogy létezik már ilyen ultrahangos fogkefe, néztem róla videókat, ha már csak fele igaz, az is jó :D
Szajvizként használok még Tantumverde, és Cserszömörcés mentolos Gyógynövényes Szajvizet, és Listerine spearmintet (zöld).
En 14 eve hasznalom, es csoda. Philips Sonicare-t, de jo a tobbi is biztos. Elotte azert fogselymet hasznalok.
Azota a kave elszinezodes is lejon, es szinte egyaltalan nincs fogkovem. Leszedetni jarok azert, hiszen vannak belso elerhetetlen zugok. De azota nem romlanak a fogaim. Sajnos fiatalon sokat romlott, de azota a feher tomesekkel tenyleg olyan jo, hogy apolt szepek a fogaim. Ha egy hetig otthonfelejtem, mar a kavetol kisse sargul a fogam, de aztan ujra teljesen lejon.
Ez a Philips Sonicare-t jobb mint a sima oral B alap elektromos fogkefe?
Ha össze kéne hasonlítani az ultrahangos, és, Philips Sonicare-t, és az alap Oral B fogkefét, sok különbségek vannak egymások között?
Előre is köszönöm válaszod.
Esetleg úgy is jó ha privátban beszélünk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!