Kezdőoldal » Egészség » Fogak, szájápolás » Fáj ha felvágják az ínyünket?

Fáj ha felvágják az ínyünket?

Figyelt kérdés

2023. jan. 18. 00:32
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
85%
Szia! Érzéstelenitést adnak, ugyhogy nem fog fàjni!
2023. jan. 18. 00:33
 2/11 A kérdező kommentje:
Szia. Nem biztos még, hogy felvagják, de szerintem elég valószínű, ugyanis kihúztam saját magamnak az egyik fogamat(rettegek a fogorvostól, ezért csináltam magamnak). Viszont bennemaradt a gyökér, meg a csont úgyhogy ezért gondolom, hogy felfogják vágni.
2023. jan. 18. 00:40
 3/11 anonim ***** válasza:
66%
És az nem fájt, hogy kihúztad a saját fogadat?
2023. jan. 18. 00:59
 4/11 A kérdező kommentje:
Egyáltalán nem fájt, de már megbántam, hogy nem mentem el fogorvoshoz.
2023. jan. 18. 01:17
 5/11 anonim ***** válasza:
79%
Valószínűleg csak a koronáját szedted le. Itt jelezném, hogy a fog gyökere kb. kétszer akkora, mint a teljes koronája, úgyhogy én nem nevezném valódi foghúzásnak azt amit csináltál. Ettől függetlenül nagy butaság magadnak ilyet csinálni, mert sterilitás híján nagyon csúnya fertőzést tudsz okozni magadnak. A többi kockázatról nem is beszélve.
2023. jan. 18. 01:31
 6/11 A kérdező kommentje:
5-ösígy van, csak a koronát szedtem le, a gyökér meg a csont bennemaradt. Esetleg valaki meg tudná mondani, hogy most ezt hogyan fogják nekem eltávolítani? És kb mennyi a gyógyulási idő, mármint kb rá mennyi idő múlva csinaltathatom a műfogat?
2023. jan. 18. 01:54
 7/11 anonim ***** válasza:
100%
Lehet, hogy csak szájsebész tudja kiszedni, de neki elég jó eszközei vannak, hogy lehet, hogy vágni sem kell. A gyógyulás függ egy csomó mindentől, nyilván egy egy-gyökerű fog helye hamarabb gyógyul. Milyen műfogra gondoltál? Beültetés , híd?
2023. jan. 18. 05:39
 8/11 anonim ***** válasza:
Nekem gyökérfogóval kiszedték a beletörött fogat.
2023. jan. 18. 07:45
 9/11 anonim ***** válasza:
Gyökérfogó, emelő, ha nem megy csontfúró, feltárás nem hiszem, hogy kell.
2023. jan. 18. 10:26
 10/11 anonim ***** válasza:
Fáj. Nagyon. Ezért adnak érzéstelenítőt, hogy ne fájjon. És nem is fog.
2023. febr. 14. 20:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!