Gyakori az, hogy állandó fogszabályzó feltétele előtt fogat kell kihúzni?
Állandó fogszabályzót szeretnék, úgy néz ki, hogy beleegyeznek a szüleim is. Unokatestvéremnek is van, és mielőtt feltették neki, ki kellett húzni 2 fogát, mert nem fértek másképpen a fogai a szájába. Mi pénteken megyünk valami röntgen-re és nagyon félek, hogy nekem is kell húzatni :-S Mert akkor nem egyeznek bele a szüleim :-S Egyébként eddig éjszakaim volt 1 és fél évig de nem nagyon használt, igaz nem is nagyon hordtam mert mindig problémám volt vele.
14/L
az nem probléma :) van elég félretett pénzem :)
köszönöm a válaszodat.
Elképzelhető, hogy ki kell húzni fogakat, ha nagyon torlódva vannak. Nekem januárban rakták fel a fogszabit, és a két felső ötös fogamat húzták ki március végén (tehát akkor már 2 és fél hónapja fönt volt a fogszabályzó)
De nem bántam meg, mert tudom, hogy máshogy nem lehetett volna megcsinálni. Nagyon nagy elölharapásom volt (a felső fogsorom majdnem 1 centivel előrébb volt, mint az alsó)
Mostanra már teljesen eltűntek a rések, és szépen sorban vannak a fogaim:) Az a 2 fog pedig egyáltalán nem hiányzik:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!