Kezdőoldal » Egészség » Fogak, szájápolás » A2 és A3 fogszín között nagy...

A2 és A3 fogszín között nagy az eltérés?

Figyelt kérdés
Én szinte teljesen egyformának látom...

#fogszín #A2 fogszín #A3 fogszín
2023. jan. 16. 21:19
 1/10 anonim ***** válasza:
83%
Az A3 kicsit sárgásabb. A rendelői fények néha csalnak.
2023. jan. 16. 21:24
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
Észrevehető a különbség. Miért?
2023. jan. 16. 21:26
 3/10 A kérdező kommentje:

Köszi a választ!Rendelőben erős fénynél nézte a fogorvos a színt.

Én az A3-at túl sárgának találtam,de picit az A2 is az,nem?

2023. jan. 16. 21:31
 4/10 A kérdező kommentje:

Nehéz volt dönteni.Korona csere lesz.Nekem a régi is A2 volt szerintem de nem emlékszem már..

.

2023. jan. 16. 21:33
 5/10 anonim ***** válasza:

Normál fényben kell nézni. Lámpa fénynél csalós. Du 16 óráig.

Az a2 szebb szín, az a világosabb. Az a 3 kicsit barnább. Egymás mellett van a kettő. A fogcsonkból meg lehet állapítani az eredeti színt, vagy a maradó még csiszolatlan fogakból. Mindenkinek más szín áll jól. Ha nem üt el a többitől nem kell ezen rágódj.

2023. jan. 16. 21:40
 6/10 A kérdező kommentje:

Köszönöm!Sokáig nézegettem de az A3 nem tetszett.Valószínűleg a barnásság miatt amit írtál.

Szerintem nekem a kettő között lett volna a jó megoldás..

De nem mertem a fogaimnál barnábbat választani.

2023. jan. 16. 22:03
 7/10 anonim ***** válasza:
A, B, C, D is van a skálán, ezeknek is több árnyalata van. Az A2 és A3 gyakori színek, ezek inkább ilyen "melegebb" sárgásabb árnyalatok, amilyen általában a fog is. De nem véletlenül van a többi kategória, van, akinek kicsit "hidegebb" szürkésebb szín a megfelelő. Ezt nehéz így elmagyarázni, de egymás mellett nézve a színeket egyértelműen látszik. Sőt, a saját fogaink sem ugyan olyanok, a szemfog például jellemzően kicsit eltérő színű. Nagyon fontos a jó fényviszony, lehetőleg természetes fényben.
2023. jan. 16. 22:19
 8/10 A kérdező kommentje:

Köszönöm!

Igen,az alsó fogsorom sárgább mint a felső.Viszont a szemfogam fehérebb mint az alsó fogsorom.

Mivel olyan a mosolyom hogy a felső fosorból látszik csak 8 fog,az alsóból kb semmi így én a szemfogamat néztem ahhoz választottam inkább.

A fogorvos az alsó fogsorhoz nézte,de az nem látszik mert egy picit ráadásul túlharapásom is

van.

Az előző koronáknál is így néztem.

Egy icipicit talán eltér a szín de normál fognál is így van ahogy irtad.

2023. jan. 16. 22:29
 9/10 anonim ***** válasza:
A szem fog mindig sárgább egy kicsit. Egyébként lehet hogy nem is A tartományban van az eredeti fogszíned.
2023. jan. 16. 23:57
 10/10 A kérdező kommentje:
Picit sárgasak a fogaim...
2023. jan. 17. 07:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!