Biztos, hogy a legdrágább fogkrém a legjobb?
Az elmex zselé a legjobb!
A többi mind xar!
A fluorid tartalma 1400 ppm felett legyen
Az Elmex is jó, bár azt nem tudom milyen értékű - a fogorvos mondta-, de én a sensodynét használom
Az 1450.
A fluorid tartalma a dobozán, vagy pedig a tubuson van az összetételben. Általában a végén szokott lenni, ppm van utána, és értelemszerűen számban adják meg.
Hát, nézegesd végig, de érdemes jót választani, mert utána a fogaid bánják.
Igy legalább tudod, hogy jót veszel :-) , és még anyagilag is jól jársz, jártál.
Sajna a fogak minősége örökletes is, de sok mulik a tisztán tartásán is.
Hqa már fogkrém, akkor vegyél bio, vagy homeopátiásat.
Most sokan lepontoznak gondolom, de a fogkrém árt a fognak!!Csak persze a biznisz nagy úr!:)
Nézd meg a természeti néeket,arabokat,afrikaiakat,láttak szerinted fogkrémet?Gyönyörű,egészséges és ép a fogazatuk!
Édességeket edig ők is esznek...nem keveset.
Van vmi hamuféle, amivel tisztitják a fogukat,ill. fakéreg.
Most ezt nem azért irtam, hogy mától te is ezekkel tisztitsd,de elgondolkodtató, h a sok hiper-szuper fogkrém mellett ennyi odvas,rossz fogú ember van.
Ja! A fluor kifejezetten ártalmas a szervezetedre,google barátodnál megnézheted..:)
A mai "civilizált" társadalmat nem lehet egy kalap alá venni semmi terén a természetben élő népekkel.
Ezzel nem azt mondom, hogy nincs igazad, csak mások a körülmények.
Alapvetően az emberek szájhigéniájával nagy problémák vannak, ugy gondolom. A kevés pénzű emberek meg nem a fogorvosnál fogják tölteni az idejüket.
Én használtam bio fogkrémet is, nem vált be, pedig jó minőségű fogaim vannak, és félévente járok ellenőriztetni.
De ez is egyén függő. Ki mit szeret.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!