Jodoformos csík kiszedése az ínyből magamnak?
Másnak is volt már, hogy azt tanácsolta a szájsebész, hogy magának szedje ki a jodoformos csíkot otthon? Nem fog nagyon vérezni? Hiszen ha kihúzom azzal megbontom a sebet nem? És ha beleszakad egy kis darabja és úgy forr össze a seb? Jobban járok ha felkeresek ezzel egy fogorvost? Vagy én aggódom túl ezt az egészet?
Köszi ha segítesz.
Hm, akkor nem kommentálnám túlzottan, csak annyit fűznék hozzá, hogy évek óta magánba járok, mind szájsebészetre mind fogorvoshoz, egy ugyan azon rendelőn belül, de most a szabadságukat töltik így rákényszerültem egy súlyos gyulladás miatt, hogy s.o.s ellásson valaki, így TB alapon vettem igénybe a szájsebészetet. A világért nem akarok általánosítani, de ismét csak a korábbi tapasztalataimat igazolja ez az eset is, hogy az állami ellátásban csak egy húsdarab vagy..
A szájsebész asszisztens közölte velem, hogy hozzájuk ezzel már ne menjek vissza, mert menni fog az nekem is ha eléggé akarom...
Szóval köszönöm a válaszodat, megpróbálok egy másik fogorvost megkérni rá..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!