Kezdőoldal » Egészség » Fogak, szájápolás » Dec.7én volt bölcsességfog...

Dec.7én volt bölcsességfog műtétem, mennyi idő a végleges gyógyulás?

Figyelt kérdés

sajnos azóta az arcom azon fele, ahonnan a fogat kiműtötték, még mindig nagyobb kicsit, tapintásra érzem, hogy nem olyan, mint előtte, viszont nem látható már az eltérés a két arcfél között.

Illetve amikor fekszek, a műtött oldal még fájdogál néha, ha hozzáér a párna, vagy ha kívülről megtapintom az arcomat.

Normális ez a hosszasan elhúzódó gyógyulás?

Főleg az zavar, hogy az arcom azon fele tényleg dagadtabb még.

2023. jan. 1. 12:55
 1/4 anonim ***** válasza:
Ha also bolcsessegfogat vettek ki akkor gondolom felvilagositott a fogorvos, hogy nehezebben is gyogyul (sokkal jobban ragaszkodnak az allkapocshoz). Nekem kellett 2-3 het mire teljesen visszanyertem az erom. Nekem a jobb also bolcsessegfog vizszintesen helyezkedett el, igy utana a seb melyebb is volt. Szoval normalis es ne aggodj. Fokozatosan javulsz. Figyelj oda, hogy rengeteg vizet igyal, ne egyel kemeny eteleket es persze ne eroltesd meg magad.
2023. jan. 1. 14:00
 2/4 A kérdező kommentje:
Nekem pedig felső volt kivéve, tehát nem tudom miért ilyen még mindig:/
2023. jan. 1. 17:03
 3/4 anonim ***** válasza:
Gyulladt volt a fog amit eltavolitott? En mindenesetre visszamennek,hogy nezzen ra. Nekem a felso fognal ugyanigy erzekeny es duzzadt volt de koran sem tartott el ennyi ideig a gyugyulas. Mondjuk ez egyen fuggo. Ha nem latod/erzed a javulast akkor keresd fel a fogorvost.
2023. jan. 1. 19:15
 4/4 A kérdező kommentje:
nem tudom, hogy gyulladt volt-e az eltávolított fog, csupán annyit tudok, hogy még csak kicsit sem látszódott ki, impaktált fog volt.
2023. jan. 1. 23:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!