Kezdőoldal » Egészség » Fogak, szájápolás » Mennyi ideig kéne hordanom a...

Mennyi ideig kéne hordanom a fogszabályzót?

Figyelt kérdés

Nincsen durva torlódás a számban, felül és alul is 1-2 fog, ami nem úgy áll, ahogyan kéne.

1 év rögzített fogszabályzó viselés elég lenne?

Tudom, csak a fogorvos tud normális infót adni, mert majd ő látja a fogaimat, de akinek szintén csak pár foga állt ki, az mennyi ideig viselte? Örülnék néhány tapasztalatnak vagy véleménynek.

2022. dec. 29. 18:37
 1/3 anonim ***** válasza:
100%

Franc tudja. Lehet latszolag nem veszes a helyzet, de mondjuk a harapasoddal vannak gondok, akkor az nyilvan dob az idon.

Na meg ugye az is fontos, hogy tartos legyen az eredmeny, ne alljanak vissza a fogak hamar. Emiatt se erdemes siettetni a folyamatot.

2022. dec. 29. 18:41
 2/3 A kérdező kommentje:
Korábban már volt éjszakai fogszabályzóm, kb. úgy 12 évesen, de abbahagytam, mert akkor egyáltalán nem izgatott a fogam állapota, de most belegondolva, jó nagy hülye voltam. Már rég túl lehetnék pl. egy rögzített 2 évesen is. Most 16 leszek hamarosan és úgy döntöttem, hogy belevágnék ismét, mert most tényleg zavarnak a fogaim, viszont a rögzítettet szeretném, mert úgy tudom, hogy az ezerszer hatékonyabb az éjszakainál.
2022. dec. 29. 18:47
 3/3 anonim ***** válasza:
100%

Mondjuk azért az se mindegy, hogy mennyire áll el az a pár fog...

Érdemesebb lenne ilyen előtte-utánna képeket keresgélni a neten. Ha találsz olyat, amilyen a tiédhez hasonló, és még az eltelt időt is írja, nyert ügyed van.

2022. dec. 29. 18:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!