Fogaszati problema miatt eshet szarul az eves?
Nincs konkret fajdalmam, most voltam konzultacion, van par rossz fogam, azokat elkezdjuk kezelni januarban.
Ragas utan olyan fura erzes van az allkapcsomban (az egeszben kb, nincs konkret pont) es nehezen nyelek. Ugyhogy egy ideje eleg keveset eszek egyszerre, hiaba izlik, nem esik jol enni.
Ez elmulhat a kezelesek utan? Elvileg van egy gyulladt resz az arcuregemben is, ott konkretan semmit nem erzek, hogy gaz lenne, a felvetelen latszott valami.
Kb ugy tudnam leirni egyebkent, mintha valami nagyon kemeny vagy ragos dolgot kellett volna nagyon sokaig ragnom es megeroltettem volna az egesz fogsorom / allkapcsom. Kozben nem errol van szo :D
1# Koszi, remelem en is, hogy elmulik.
3 Koszi. Eleg sok mindenen atmentunk a dokival, de azt mondta annyi problemat lat a rontgen kepen, hogy nem tud ramutatni egy konkret fogra, hogy ez okoz bajokat😂😂😂 Annyit mondott, hogy elkezdjuk oket megcsinalni, es majd akkor jo lesz. (Ezt konkretan elfelejtettem mondani, hogy rosszul esik ragni, annyit mondtam csak, hogy nehezen nyelek.)
A bolcsessegfogamrol is beszelt, hogy ki kellene mindet huzni. En is ereztem ezt a feszulo erzest eves nelkul is sokaig, most elmult kb egy hete, mar csak ragas utan jon elo epp annyira, hogy kellemetlen. Kb a jovo evemet a fogaszaton fogom tolteni, de remelem az erezheto problema hamarabb elmulik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!