A maszek fogorvosodnál van lehetőség a vizsgálat/kezelés előtt fogmosásra? Ad a rendelő fogkefét, fogkrémet ehhez?
Én csak egy újabb környezetszennyező szokást látok benne, ami mögött annyi indok van, hogy “hadd ne kelljen már a reggeli induláskor odafigyelnem a fogkefém elrakására, ha én csak munka után sietek majd fogászatra”.
Van egy lány, aki a tudatos szájápolás nevű oldalt vezeti, az ő betegeinek még poharat is vinni kell a vizitre (dentál higiénikus), így is elég nagy szeméttermelő szektor a fogászat. A kérdés alapján persze látom, hogy a magyar társadalom ettől - is - milyen messze van.
Szerintem meg az az alap dolog, hogy viszem magammal a sajat cuccaimat es megmosom a fogam vagy meg a munkahelyen vagy mar a rendeloben🤷♀️
Most csak ezert venni fogkefet meg fogkremet? Minek? Ennyi nem megy? 🤣
Persze, nyilvan, lehetne, ilyen automatas megoldast en is lattam mar tobb helyen, de szerintem abszolut semmi megerolteto nincs abban, hogy reggel bevagom a taskamba a fogkefet meg fogkremet. De kinek mi.
14-es,magan fogaszatrol volt szo, elhiheted, hogy ott van szappan a wc-ben. Es szerintem koltsegvetesbe is boven beleferne, nem kell aggodni, de ez nalunk valahogy nem szokas. Baj, nem baj, ez van.
Ha meg urologiara mesz, lehet venni intim torlokendot es a wc-ben megtorlod magad. Mi nok, akik evente minimum egyszer jarunk nogyogyaszhoz, szerinted hogy eljuk tul, ha nem tudunk hazamenni? 😂😂
Megoldas az van, mindenre, csak akarni kell.
Ahova korábban jártam, ott volt lehetőség. És a mosdóban voltak kirakva becsomagolva fogkefék, mini fogkrémek. Nem volt drága hely.
Én mondjuk viszem mindig a saját cuccaimat, ha kell, a pláza mosdójában is megmosom.
Inekciót adnak-bele az inyedbe.
Mellesleg mi értelme van megmosni, ha ugyis kihúzzák és megy a kukűba.
Egyébként az illem ugy kivánja, hogy ne mócsingokkal teli rakodott búzlő szájjal menj oda, mert bunkónak néznek.
És nem is tévednek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!