Kb 1 hónapja tömték fogam,de azóta salyog néha mitől
lehet?
Figyelt kérdés
Mondta a doki menjek vissza ha rosszabb lesz,gondolom mostmár gyökérkezelni fogja. Mennyire fáj?
2022. dec. 16. 07:52
1/7 anonim válasza:
Milyen gyakran fáj? Ingerre vagy magától? Mennyire fáj? Milyen jellegű a fájdalom? Milyen állapotban volt a fog tömés előtt?
2022. dec. 16. 07:59
2/7 A kérdező kommentje:
Mikor voltam elég mélyre furt,nagy volt a szuvasodás,ezért mondta ha rosszabb lesz menjek vissza. Ha valami keményet eszek nehezen tudom megrágni. Néha van hogy magától is belesalyog.
2022. dec. 16. 08:12
3/7 anonim válasza:
Ha nyomásra/rágásra fáj, akkor nagy valószínűséggel gyökérkezelés lesz belőle.
Ha néha kicsit magában fájdogál, az még lehet a tömés következménye.
2022. dec. 16. 08:17
4/7 A kérdező kommentje:
Énis erre gondoltam,de 1 hónap után is fájhat?
2022. dec. 16. 08:22
5/7 anonim válasza:
Igen. De ez mindenképpen enyhe fájdalom.
2022. dec. 16. 08:55
6/7 anonim válasza:
Nekem is szokott.A korana része jb tönés.Annyit mondott a dokim amíg éjszaka nem erősödik a fájdalom addig jó.Ha néha jön és kellemetlen az még okés.Nejem is ilyen.Elvileg 6 hónapig is eltarhat a gyógyulás,mert az ingerekre a pulpa lejebb mozog a fogban,a helyén dentin keletkezik jobb esetbe.Csak nagyon hosszú folyamat és lassú.(Voltmár ilyen fogam,márcsak a gyökereibe van ideg,annyira visszament)Mesélte @ fogorvosom neki is ilyen volt,amikor a tömését cserélték.Nem tudott rajta enni zöbb hónapig,utánna megnyugodott,életbe maradt neku.Viszont ha éjszaka elkezd fájni random,akkor nevárjál vele,mert valszeg gyökérkezelés lesz belőle sajnos.Szval ha rosszabodik,akkor menjél orvoshoz.
2022. dec. 16. 18:01
7/7 anonim válasza:
Bocsi a helyesírásért
Nekem is szokott.A korana része kb tömés.Annyit mondott a dokim amíg éjszaka nem erősödik a fájdalom addig jó.Ha néha jön és kellemetlen az még okés.Nekem is ilyen.Elvileg 6 hónapig is eltarhat a gyógyulás,mert az ingerekre a pulpa lejebb mozog a fogban,a helyén dentin keletkezik jobb esetbe.Csak nagyon hosszú folyamat és lassú.(Voltmár ilyen fogam,márcsak a gyökereibe van ideg,annyira visszament)Mesélte a fogorvosom neki is ilyen volt,amikor a tömését cserélték.Nem tudott rajta enni több hónapig,utánna megnyugodott,életbe maradt neku.Viszont ha éjszaka elkezd fájni random,akkor ne várjál vele,mert valszeg gyökérkezelés lesz belőle sajnos.Szval ha rosszabodik,akkor menjél orvoshoz.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!