Fogfajassal elmehetek a háziorvosomhoz?
A probléma az hogy a heten beteg voltam. Hányàs, láz. Van egy tomott fogam amivel vasárnap a sürgősségi fogaszaton voltam. Mint kiderült az inyem total be van gyulladva, kitisztitottak illetve szerintem antibiotikumot szurtak az inyembe a nyitott fogon keresztül, majd kaptam egy ideiglenes tomest. Tegnap az elso dolgom az volt h sürgős időpontot kerek a fogaszomnal, ezt sajnos csütörtökre kaptam meg. Mondta, hogy ezt bizony gyokerkezelni fogja. Ma mar nem voltam dolgozni, mert a fogam brutálisan elkezdett fajni ujra, belazasodtam, es elkezdett feldagadni a fejem. Most vagyok ott hogy óránként veszek be 2-2 fajdalomcsillapitot, mert mar nagyon nem ernek semmit, es ugyerzem a gyulladas atterjedt a mellette levo fogra. 15.-eig ki kell birnom. Kaptam a fogorvostol egy kodein tartalmú fájdalomcsillapítót is, de az sem er sokat, az csak kiut es elalszok, legalábbis abbol ma 3at vettem be egyszerre es kicsit lentebb ment a fajdalom, de elaludtam.
Ezzel a problemaval elmehetek a haziorvosomhoz, hogy esetleg kiirjon 15.eig?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!