Amalgám tömést használnak még a fogászatban?
Figyelt kérdés
Észrevettem, hogy lett egy lyukas fogam és szeretnék elmenni vele fogorvoshoz, de nincs pénzem magánorvosra. Ugye államiban nem amalgámmal tömnek? Az nagyon csúnyán néz ki.2022. dec. 11. 18:06
2/5 anonim válasza:
Hát én állami fogorvos vagyok, nincs egyáltalán amalgámom, nem is tömtem vele sosem, csak hallgató koromban fantom fejen, de tudok olyan lehúzós helyet, ahol azt mondják, hogy ez a tb finanszírozott és az esztétikus nem. Na ha ilyet mondanak neked, el ne hidd! Ugyanúgy tb támogatott a fogszínű tömés is.
3/5 anonim válasza:
Nem, sőt nekem a régi amalgám tömésemet is kicserélték fehérre tb alapon. Ilyen fényre száradó tömést használt a fogorvos.
4/5 anonim válasza:
Használnak még amalgámot, de egyre kevesebb helyen, leginkább az idősebb fogorvosok. TB-s fogászatokon is egyre ritkábban találkozni vele.
5/5 anonim válasza:
Kedves 4-es, tudnál említeni olyan dokikat, akik még használják ezt az anyagot? Már régóta kutatok ez ügyben, de eredménytelenül. Ha gondolod, lehet privátban is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!