Miért nem hatott az érzéstelenítő?
Sziasztok!
Ma voltam fogorvosnál fogtömésen és mikor beadta az érzéstelenítőt hirtelen elkezdett kalapálni a szívem és rosszul lettem!
Majd mikor elkezdte a fúrást azt hittem besz@rok! Ezt látta is és adott még egy injekciót.. ez se segített így folytatta a tömést.. mitől lehetett ez? Talán mert nem ettem előtte semmit? Vagy azért mert megvagyok fázva?
Azt hagyjuk ki ugye hogy elkezdett verni a szive és rosszul lett.
Allergiának is hangozhat.
De mindegy, 1-es nek nincs igaza. Begyulladt ínyt vagy ideget is lehet érzésteleníteni. Ideg esetén ezt nevezik "ideg-blokk"-nak.
Ami történhetett:
- Túl sok C vitamin gátolja az érzéstelenítőket.
- Több érzéstelenítő kellett volna
- A doki elcseszte a szurit
- Szorongtál, és a fájdalom nem volt akkora
A fog meg nem tud begyulladni, 1-es.
#4 mint ahogy az injekciót sem a fogba adják. Soroljunk még nyilvánvaló tényeket egymásnak, vagy befejeztük a "szándékosan félreértek valamit csak azért, hogy hülyének tűnhessen a másik ember" részt? 🙃
Az első voltam.
4
Akkor ne írj baromságot, mert a műtéteknek meg egyebeknek ellentmond az a véleményed.
Szóval befejezed a hülyéskedést?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!