Kezdőoldal » Egészség » Fogak, szájápolás » Hiányzik fogad?

Hiányzik fogad?

Figyelt kérdés

Sziasztok, nekem ki lett húzva egy hónapja a fogam. Leghátul az első nagyörlőm, fönt. Abból lehet baj, ha nem pótolom? Mert sajnos nincs rá pénzem. Tanuló vagyok és a családomnak sincs annyi, hogy megtudjuk csinálni azt az egy fogat. Később pedig ki lesz húzva egy másik fogam is. (Gyökere maradt meg mind a kettőnek)

Hány fogad hiányzik? Szeretnéd pótolni?

2022. nov. 28. 15:11
 1/6 anonim ***** válasza:
44%
Nem hiányzik.
2022. nov. 28. 15:18
 2/6 anonim ***** válasza:
18%

rengeteg ember "fogatlan" mert nincs pénze a fogpótlásra

Nekem is van 3-4 fogam amit ki kéne szedni és pótolni, de nem fogok rá elkölteni egy használt autó árát. Majd ha még tönkremegy pár fogam csínáltatok kivehető protkot, az olcsóbb:)

Amig rágni tudsz rendesen addig max esztétikailag lényeges a fogpótlás, ma már sokan akkor is megcsináltatjáka fogukat ha hitelt kell felvenniük, vagy a gyerekek addig nem esznek csak szép legyen a mosolyuk:D

Régen ez másként volt

2022. nov. 28. 15:20
 3/6 anonim ***** válasza:
21%

A bölcsességfog miatt durvult el a helyzet emiatt kellet kihúzni nekem is a felső leghátsó fogat.

Semmilyen problémát nem okoz a hiánya, esztétikailag sem mivel nem látszik.

Nem tervezem pótolni, mégis minek?

2022. nov. 28. 15:22
 4/6 anonim ***** válasza:
70%
Több fogam is hiányzott, implantátummal pótoltattam. A legtöbb helyen magánorvosnál részletfizetést is lehet kérni, nem egyben kell kifizetni a teljes összeget. Nekem fontos volt, hogy ne legyen hiányzó fogam, mert rágásban, ínyben és többi fognál is okozhat problémát, süllyedést, ha hiányzik. Egyébként ha tanulsz, akkor is el tudsz menni diákmunkára nyáron. Az írásod alapján szüleid nem várják el, hogy fizess bármit is diákként, mert akkor már dolgoztál volna. Ebből kiindulva a teljes bért el tudod rakni magadnak, abból meg tudod csináltatni. Én biztosan ezt tenném.
2022. nov. 28. 15:41
 5/6 anonim ***** válasza:
35%
Nem hiányzik, minden nap találkozok vele, többször is. Nem mindig, vagyunk jó viszonyban. Akkor kicsit besértődik és fáj.
2022. dec. 1. 20:52
 6/6 anonim ***** válasza:
Több is, van ami pótolva van, van ami nincs.
2022. dec. 5. 00:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!