Kezdőoldal » Egészség » Fogak, szájápolás » Budapesten vannak olcso,...

Budapesten vannak olcso, elfogadhato aron fogaszati kezelesek?

Figyelt kérdés

Kulfoldon elek mar nagyon regota, sokminden megvaltozott 17 ev alatt otthon es fogaszati kezelest szeretnek igenybevenni.

Olyan fogaszatot keresek, akik cirka 1 honap, 2 het idotartam alatt kepesek eltavolitani 19 fogat, majd egy kiveheto protezist szeretnek(nem magneseset, csak szimplat).

Illetve, atlagosan milyen arakon mozog, kiket erdemes ezzel kapcsolatban felkeresni?

Mi a menete, ha Magyarorszagon csinaltatom meg a fogaim?

Kell ottani biztositast kotnom addig, mig ott tartozkodom es kezelnek vagy az international insurance is jo?

Koszonom elore is a valaszokat!

2022. nov. 20. 18:11
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:
Ertem, talaltam vegulis egy klinikat, akikkel felvettem a kapcsolatot es elfogadhato aron elvallaljak(425.000 forintert), amiben az osszes folyamat benne van. Biztositas pedig kotelezo, azt hol tudom aktivalni? Esetleg maganbiztositot igenybe lehet venni 2 honapra, majd lemondani?
2022. dec. 1. 10:06
 12/13 A kérdező kommentje:
Nincs mar meg a magyar lakcimem, igy TB-m nem lehet tudtommal.
2022. dec. 1. 10:06
 13/13 anonim ***** válasza:

Uniklinik.

Nekem tegnap javasolta a fogszabályozós doktornő. :)

2022. dec. 1. 10:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!