Kezdőoldal » Egészség » Fogak, szájápolás » Fogtömés után fájdalom?

Fogtömés után fájdalom?

Figyelt kérdés

Ma voltam fogorvosnál, aki kiszedett egy régi tömést, majd újat rakott.

A fog sosem fájt, érzékeny sem volt, de letört a sarka -még nyáron- ezért megcsináltattam.

A tömés nagyon nagy volt és szinte minden oldalról foltozva volt a fog, nem is maradt belőle semmi, szinte egy szinten van az ínyemmel, csak az oldala emelkedik ki.

Mondta a doki, hogy nagyon mélyen szuvas volt, csoda, hogy egyáltalán nem fájt előtte.

Amikor fúrta nagyon rossz volt, fájt baromira.

Délelőtt csinálta, de azóta is fáj.

Főleg a hidegre, majd meg veszek úgy szenvedek, az hogy enni nem tudok ok, de inni se, mert olyan fájdalommal jár, hogy az nem igaz… a hideg levegő szintén.

Szóval, van esély, hogy ez elmúlik, vagy el lett b.szva? Van még egy ilyen fogam.. tömés előtt semmi, azóta viszont érzékeny, ha hideggel direktben érintkezik… de rágásra pl. nem

Nem tudom mit csináljak, de megőrülök, fejem is fáj tőle.

2022. nov. 15. 19:33
 1/2 anonim ***** válasza:
Nekem gyökerekezelés lett belőle
2022. nov. 16. 22:32
 2/2 A kérdező kommentje:
Ebből is az lesz…..
2022. nov. 17. 05:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!