Mit csináljak ha nem marad rajta a fogamon a ragasztó?
Figyelt kérdés
1 éve raktak fel felső fogszabályzót amit kb két hónapja vettek le, azzal sose volt probléma. Azonban kb 1 hónapja van alsó fogszabályzóm is (de csak a hátsó 3 fogamon) és folyamatosan leesik a bracket. Mindig csak a leghátsó esik le és ez már a 4.alkalom hogy leesik, mindig visszamentünk, felragasztották és újra leesett. A fogszabályzó orvos legutóbb felrakott egy harapás emelőt ami segít hogy ne harapjak rá (mert szerinte azért esik le), de két nappal utána ugyanúgy leesett a bracket. Már nagyon idegesít, nem tudom mit csináljak. Volt már valakinek ilyen?2022. nov. 12. 18:31
1/1 anonim válasza:
Szia!
Nekem lassan egy éve van fogszabim és nekem is esett már le bracket. Annyi tanácsot tudnék mondani, hogy ne egyél annyira kemény ételeket (pl.magvakat, nekem akkor esett le egy bracket, amikor M&M-et ettem), óvatosabban rágj hátul ,esetleg a fogorvos jobban ragassza fel, mert hát végül is lehet, hogy ez az ő hibája.
Sok szerencsét!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!