Kezdőoldal » Egészség » Fogak, szájápolás » Holnap huznanak 2 fogamat,...

Holnap huznanak 2 fogamat, meddig gyogyul?

Figyelt kérdés
Viszont 2 napra ra: 12 oras repuloutra megyek / munka nem tudom lemondani/ beszelnem is kell, plusz a kotulmenyek se optimalisak/ Tanzania/. Be merjem vallalni? Nem faj, de beduranhat 14 napig leszek tavol. A doki szerint nem gond, ha vigyazok. Ott azert ez nem konnyu. Plusz a repules is okozhat gondot? Halasszam el? Mit tennetek a helyemben?
2022. okt. 16. 07:42
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
2 frissen húzott foggal biztosan nem szállnék repülőre. Neked sem ajánlom.
2022. okt. 16. 08:07
 2/6 anonim ***** válasza:
Én sem mennék. Nyílt sebek a szájban, ott meg ismeretlen fűszerek, nem tudod sehol pürésíteni, a nyomásváltozástól a repulőben meg nem is beszélve… Lehet spontán megindul a vérzés. Még túl friss.
2022. okt. 16. 08:37
 3/6 anonim ***** válasza:
100%

Ha az utazást nem tudod halasztani, akkor a húzást kell későbbre tenni.

Első kettő teljesen jól írja. Vigyél magaddal fájdalomcsillapítót, gyulladáscsökkentőt. Ha nagyon rossz állapotban van a fogad, esetleg antibiotikumot is írathatsz fel a háziorvossal, és szükség esetén kint elkezded szedni.

2022. okt. 16. 08:59
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Ha a foghúzás nem sürgős, akkor elhalasztanám. Idegen országban a csapvíz sem olyan, mint itthon, nem hiszem, hogy tetézni kellene plusz kockázatokkal. Ha a foghúzás sürgős, akkor viszont az utat mondanám le.
2022. okt. 16. 09:51
 5/6 anonim ***** válasza:

a fogorvos azt mondja, amiből gyorsan lesz pénze. Persze, hogy "nem lesz semmi baj", ha meg lesz, akkor "ez ezzel jár".

Ha nem fáj, akkor ráér az a két fog még 2-3 hetet

2022. okt. 16. 15:00
 6/6 A kérdező kommentje:

Koszonom a valaszokat. Lemondtam, viszek gyogyszert. Az utat nem tudom lemondani

.

2022. okt. 17. 19:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!