Mitől lehet a szám minden reggelre összeragadva?
Figyelt kérdés
Volt már valakinek ilyen, vagy hasonló? Minden reggel, ahogy papírzsebkendőbe megtörlöm, teljesen barna krémes lesz a zsebkendő a számtól. Kb egy hónapja.2010. szept. 27. 14:14
1/8 anonim 

válasza:

Persze, legalábbis nekem minden reggel ilyen ragacsos, eddig nem figyeltem nagyon oda rá, gondolom éjszaka kiszáradt azért.
2/8 A kérdező kommentje:
Ha kiszáradt, akkor miért van összeragadva? És mitől barna?
2010. szept. 27. 14:44
3/8 anonim 

válasza:

Menj el a háziorvosodhoz.. Elég furán hangzik amit írtál.
5/8 anonim 

válasza:

Szerintem 2 dologtól lehet ilyen: akár kis mennyiségű ínyvérzéstől is, esetleg, ha dohányzol, akkor attól is. Nem feltételezve azt, hogy minden elalvás előtt csokit majszolsz, mert akkor tuti sejtenéd :)
6/8 A kérdező kommentje:
Csokitól biztosan nem lehet, eleinte inkább véres volt, férjem azt mondta, biztos a rossz fogaim miatt. Nem dohányzom, babát várok egyébként.
2010. szept. 27. 15:23
7/8 anonim 

válasza:

Ha várandós vagy, mindenképpen doki !! Akármilyen vitaminhiányod, vagy komolyabb bajod is lehet!!!!
8/8 anonim 

válasza:

Első vagyok.
Így mindenképpen doki tényleg, ez nem játék!
Én erősen dohányzom nekem tuti attól van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!