Kezdőoldal » Egészség » Fogak, szájápolás » Van közületek olyan akinek...

Van közületek olyan akinek sok tömött foga van?

Figyelt kérdés

Érdekelne, hogy nem e egyedül vagyok e így, hogy ilyen rosszak a fogaim. Bár mindent megteszek, hogy ennél rosszabb ne legyen. Engem egy kicsit zavar, hogy ennyi van és le is nézem emiatt magam. Mert másoknak olyan jók, meg sosincs bajuk velük. Mostanában sokat stresszelek emiatt, ami tudom hogy nem jó.

Szóval van közöttetek olyan akinek szintúgy rossz foga van? Titeket zavarna ha egy barátotoknak rosszak a fogai?

2022. okt. 10. 23:58
1 2
 11/15 NTBS ***** válasza:
100%
6 db tömött fog.
2022. okt. 13. 14:50
 12/15 anonim ***** válasza:
100%

nekem majdnem mind tömöt fogam volt 18 évesen és kihúzta amit nem bírt megmenteni meg leköszörülte 18 juliusába meg is lett a tok

200 000 ft volt tok

30

2022. okt. 13. 23:33
 13/15 anonim ***** válasza:
100%

11.

Az mimimálisnak mondható kb. soknak semmiképp sem. Negyedenként 1 vagy 2.

2022. okt. 14. 08:30
 14/15 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat. Örülök, hogy akkor nem csak nekem van sok tömött fogam. 9 db tömött fogam van. És 2 fogam ki van húzva. Továbbá nekem még nem nőttek ki a bölcsesség fogaim.

18 éves vagyok. Ez sok igaz ennyi idősen?

2022. okt. 15. 19:55
 15/15 anonim ***** válasza:
55%

Sok, de csak azért, mert manapság, és már vagy húsz éve a csapból is a szép fogsor, friss lehelet folyik. Egy csomó fogkrém reklám van, tehát bele van sulykolva az emberek fejébe, hogy mennyire fontos ez, ápoltság, jó megjelenés, ilyesmi.

Régen teljesen általános volt ennyi meg még ennél is több rossz/tömött foggal rendelkezni. Pl. a 40+-os korosztálynak 18 évesen olyan állapotban voltak a fogai, mint neked. De manapság a legtöbb fiatalnak alig van pár tömött foga, mert a szülök megkövetelik az alapos fogmosást a gyerektöl napi 2x.

A te szüleid bizonyára kivételek voltak.

2022. okt. 15. 20:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!