Miért zsibbad az ínyem?
Napokban elkezdett nagyon durvan zsibbadni bizseregni az egesz fogsorom
Alul felul is. Igazabol inkabb az inyemet erzem de azert kihat a fogaimra is. Az osszesre. Nem faj de iszonyat kellemetlen erzes. Probaltam figyelni hogy hidegre melegre reagal e
De semmi osszefuggest nem latok. Volt mar ilyen de akkor elmult, azon gondolkodom hogy mitol lehet.
Mindenkepp megyek fogorvoshoz de addig gondoltam kiirom ide.
Mostanaban elkezdtem csikorgatni a fogamat ejjel mert stresszes idoszakom van… az okozhat ilyet?
Egyebkent siman a fogaimnal erzem hogy alapjaraton erzekenyebbek.
A masik amire gondoltan hogy lehet no a bolcsessegfogam( amit amugy nem erzek nem faj semmi..) es nyomja a tobbit mert nem fer el..
Esetleg akinek volt ilyen van valami gyogymod ra hazilag amig eljutok dokihoz?
Harom napja tart de akkor nagyon minimalisan ereztem.. ezert mondom nem megyek be mert multkor elmult
Hat most nem…
Felhivom oket mindenkeppen
#1 Ez nem az ügyeleti ellátás kereteibe tartozik.
Normál fogorvoshoz kell időpontot kérni, aki csinál egy röntgent, amin megnézi a bölcsességfog helyzetét. Röntgen nélkül a fogorvos sem fog tudni semmi konkrét megoldást mondani.
Fogcsikorgatás ellen elsődleges, hogy az azt okozó stresszt csökkentsük. A fogak védelmére pedig fogvédőt lehet használni - ezt lehet kapni sportboltban is, de a fogtechnikus által mintára (fogorvos leveszi hozzá a lenyomatot) készített harapásvédő sokkal kényelmesebb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!