Hogy szedjem ki? Már gyulladt és fáj.
Figyelt kérdés
Egy csávóval randim lenne a jövő héten, de már múlt hétenm is lett volna. De sajnos mindig lemondom, mert almahéj ragadt a fogam közé és nagyon gáz. Nem tudom kiszedni onnan. Kb 5000x mostam fogat, fogselymeztem meg fogpiszkáló de semmi....már ben van gyulladva az ínyem és tök fáj. Mit csináljak vele??? Naaagyon idegesííííííít. Vagy menjek el így randizni? A szem és a metszőfogam közt van amúgy. Lécci segítsetek.2010. szept. 26. 22:10
1/12 Holdtündér válasza:
Fogselyemmel sem?
Tuti ott van még? Lehet már csak felsértetted az ínyed és fáj.
2/12 anonim válasza:
ezen most alig röhögtem nyugi....:D
am ha fogpiszkálóval nem megy akk probáld vékonyabb tárgyal én volt mikor tűvel szedtem ki vmit már nemtom mi volt az...:D
3/12 anonim 

válasza:

Gratulálok a támakörválasztásodhoz. Az itt lézengők (beleértve magamat is persze:D) biztosan örömmel segítenek majd.
4/12 A kérdező kommentje:
Igen ott van.( megjegyzem elég közel nőttek a fogaim.) Áááá megőrülök.
2010. szept. 26. 22:13
5/12 anonim 

válasza:

menj el fogorvoshoz. pl SOS Dent. az nem időpontos.
6/12 anonim 

válasza:

fogdoki? vagy felétek nincs ilyen?:D
7/12 A kérdező kommentje:
Hát egy kis városban lakom, inkább falunak nevenzém és egy fogdoki van csak itt. Elég öreg már, és nem nagyon bízok benne. Pár embernek már elcseszte a fogait...
2010. szept. 26. 22:16
8/12 anonim 

válasza:

Király vagy 22:13-as!!!!!Király!!!!!!Apáááááááááám?!
9/12 A kérdező kommentje:
Lécci értelmes válaszokat! Valószínüleg nem terhes vagyok...
2010. szept. 26. 22:17
10/12 anonim 

válasza:

hát bocs,de szerintem ez kamu.azért írtam, h terhes vagy
:-DDDD
fogselyem stb ha be van gyulladva+ ne piszkáld
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!